Gary Renard boeken deel 2 en 3 weer beschikbaar vanaf 20/21 mei

Volgende week zaterdag en zondag vindt dan eindelijk de workshop van Gary Renard plaats in Soest.
En het is me zowaar gelukt het 2e en 3e boek: Jouw onsterfelijke werkelijkheid én De liefde is niemand vergeten, opnieuw uit te geven, nu bij uitgeverij Inner Peace Publications.
Alle drie de boeken, dus ook het 1ste, De verdwijning van het universum zijn hiermee weer beschikbaar. Ze worden aangeboden op de boekentafel tijdens het workshop weekend en zijn vanaf die tijd ook via de webwinkel van Inner Peace Publications, via Miracles in Contact, Bol.com en verder te bestellen bij alle boekenwinkels in Nederland en België.

illusje

De boeken van Gary Renard benaderen de verticale, non-dualistische leer van Een cursus in wonderen op een meer horizontale manier, zonder de leer van ECIW geweld aan te doen of te veranderen.
De non-dualistische leer van de Cursus is behoorlijk abstract voor de denkgeest die gewend is in concepten als tijd, ruimte, vormen en lichamen te denken en de wereld en het persoonlijke leven als werkelijkheid aan heeft genomen en daar zijn eigen dualistische leer op heeft gebaseerd met als verborgen gehouden (onmogelijke) doel afgescheiden te raken en te blijven van God, Liefde, Eenheid, Waarheid.

Gary Renard laat aan de hand van persoonlijke ervaringen uit zijn huidige leven en andere levens zien hoe ECIW praktisch kan worden toegepast, zonder daarbij de non-dualistische verticale leer van Een cursus in wonderen te veranderen en de illusoire horizontale wereld van tijd en ruimte in te slepen.
Hij laat zien en demonstreert dat elke…

View original post 380 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: