‘De film’ van het vluchtelingen probleem.

Wat we denken en geloven te zien in ‘de film: ‘De wereld’, de door ons als denkgeest geprojecteerde film, waarin zich momenteel het vluchtelingen gebeuren lijkt af te spelen, is de projectie van de denkgeest die op de vlucht is voor zichzelf en dit als dekmantel, afleiding daarvan gebruikt, zodat het nu een probleem komende vanuit het geloof in zonde, schuld en angst, buiten ons lijkt te komen, een wereld die in plaats van een projectie nu als ‘echt’ wordt bestempeld.
Aangezien het probleem dus afkomstig is van de denkgeest, ligt daar ook de oplossing, en niet in het willen fiksen van de projecties op het filmdoek.
Want alleen de denkgeest die niet lijd aan het geloof in zonde, schuld en angst, kan angstloos, schuldeloos, liefdevol denken en projecteren en zal dan precies ‘weten’ wat te doen, vanuit Inspiratie in plaats vanuit zonde, schuld en angst.

Ondertussen gaat de zich van (opzettelijk) niets bewust zijnde denkgeest rustig door met projecteren en doen wat het doet, zonder te beseffen dat al dat doen vanuit het geloof in zonde, schuld en angst komt.
Dat is niet goed of slecht, maar gewoon wat er gebeurt in ‘de film’.

2 reacties
 1. Jan zei:

  Tja ik begrijp het gebeurt in de denkgeest, Maar in de praktijk Blijft de vraag , voor de hand liggend natuurlijk: Kom allemaal maar hier, of nee hoor
  niet hier…

  Geliked door 1 persoon

 2. illusje zei:

  Zij die begrijpen kunnen in de praktijk ‘handelen’ vanuit een angstloze, schuldeloze, liefdevolle denkgeest.
  Zij die nog niet begrijpen, handelen in de praktijk vanuit zonde, schuld en angst en dat gebeurt zoals het gebeurt, de een helpt, de ander niet…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: