PERSBERICHT

“Ik ben niet een lichaam.” Derde boek van Margot Krikhaar

Na haar overlijden op 22 mei van dit jaar is op verzoek van Margot Krikhaar de stichting Ontwaken in Liefde opgericht, om haar nalatenschap te beheren en door te geven.

Een deel van die nalatenschap is een serie digitale dagboeknotities over ziekte en sterven in het licht van Een cursus in wonderen. Margot schreef deze vanaf januari 2011, het moment dat bij haar ongeneeslijke borstkanker werd geconstateerd, tot ongeveer een jaar later, begin 2012.

Het was Margots wens dat uitgeverij Inner Peace Publications, in samenwerking met de stichting Ontwaken in Liefde, er zorg voor zou dragen deze dagboeknotities alsmede Margots laatste artikel ‘Wat gebeurt er na de lichamelijke dood’  in boekvorm uit te brengen. Hier geven wij met veel liefde en dankbaarheid gehoor aan.

De titel van dit derde boek van Margot zal luiden: ‘Ik ben niet een lichaam. Persoonlijke notities over ziekte en sterven in het licht van Een cursus in wonderen.’ Naast het hierboven genoemde hebben we hierin ook een verslag van Margots laatste dag op aarde opgenomen.
De feestelijke presentatie van ‘Ik ben niet een lichaam’, zal plaatsvinden op zondagmiddag 9 februari in de Rembrandtkapel aan de Rembrandtlaan in Soest.
De details en precieze invulling van deze middag worden vermeld in de nieuwsbrieven van uitgeverij IPP en van Stichting OIL. Je kunt je hiervoor inschrijven door een mailtje te sturen naar info@innerpeacepublications.nl of info@ontwakeninliefde.nl.
De entree is gratis, wel is er gelegenheid tot het geven van een donatie die geheel ten goede zal komen aan de Stichting Ontwaken in Liefde. Je bijdrage helpt ons het voortbestaan van de stichting te garanderen.

In verband met het aantal beschikbare plaatsen en de catering vragen we je om je aan te melden via info@innerpeacepublications.nl of door te bellen naar 035 6032978.

 Afbeelding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: