Vrij zijn.

 

Denk niet dat als de denkgeest ontwaakt uit de droom van zonde, schuld en angst de denkgeest dan in een staat van voortdurend geluk is, de denkgeest is dan vrij van zonde, schuld en angst, die enorme last valt weg, doordat het geloof erin gestopt is.

En de denkgeest ziet dan heel duidelijk dat de hele wereld een projectie is vanuit zonde, schuld en angst, maar dat het geloof erin weg is.

Zonde, schuld en angst hebben geen vat meer, de situatie worden beleefd, maar nu niet meer o.l.v. de egodenkgeest, die alleen maar gedachtes kán hebben van zonde, schuld en angst, die worden geprojecteerd, maar olv HG/J Denkgeest, waardoor de voorheen projecties vanuit zonde, schuld en angst, terugkeren naar hun bron en nu kanalen voor uitbreiding van Liefde worden.

Er is dan een voortdurend gevoel van fundamentele rust die onveranderlijk is en waar een blijvende verbondenheid mee is, wat er ook nog beleefd wordt en gebeurt in de wereld van de vormen.

Het totale geloofssysteem in een wereld van vormen is verdwenen, beslissingen en keuzes worden niet meer gemaakt vanuit vormgerichtheid, maar vanuit HG/J denkgeest, een keuze die zich manifesteert door de meest behulpzame vormen heen.

De wereld van de droom wordt louter en alleen in stand gehouden door het geloof erin, als het geloof erin is vergeven, blijft alleen denkgeest over, omdat er nooit iets anders was dan denkgeest.

Daarom kan alleen vergeving van het geloof in de manifestaties van zonde, schuld en angst in al zijn geprojecteerde vormen die we kennen, de denkgeest doen ontwaken uit zijn droom.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: