Het virtuele hologram


De ene denkgeest dwaalt rond in de eigen projecties, als in een virtueel hologram.
Schijnbaar vanuit een individueel focuspunt, wat lijkt te corresponderen en in communicatie staat met één speciale projectie, ‘een lichaam’, los van schijnbaar andere virtuele lichamen en vormen, van waaruit het lijkt te opereren in dit hologram van de virtuele wereld.

Maar zoals een virtueel hologram precies is wat het is, een virtueel hologram, heeft het geen waarheidsgehalte, geen schijnbaar vaste vorm.
Het is de denkgeest die dit alles denkt, geloofd en projecteert.
Achter dit virtuele hologram gaat de Waarheid schuil. Het virtuele hologram is slechts een omgekeerde afspiegeling van wat de Waarheid IS.
De ontwaakte denkgeest ziet achter deze sluier de Waarheid schitteren, het hologram is en blijft een hologram waar de denkgeest nu in ontwaakte toestand alleen nog doorheen beweegt om dit door te geven aan de hele denkgeest, zodat deze geheel en al ontwaakt en het virtuele hologram zal verdwijnen als het geloof erin wordt teruggetrokken en vergeven.

Het virtuele hologram wat we, de denkgeest die droomt dat deze een lichaam is, ervaren als onze wereld is de waan, de fata morgana, van de denkgeest en kan door de ontwaakte denkgeest onmogelijk nog als ‘waar’ worden gezien. De nog niet ontwaakte kant van de denkgeest zal echter het hologram als ‘waar’ en als enige waarheid zien en alles wat het niet kan ‘zien’ met en door de (virtuele) ogen als onwaarheid als illusie beschouwen en het zal angst inboezemen, de (on)natuurlijke verdedigingsreactie van de slapende en dromende denkgeest.

De dromende denkgeest zal zijn droom dan ook te allen tijde en op alle mogelijke (onmogelijke) manieren verdedigen en de herinnering die de ontwaakte denkgeest hem aanbied als een aanval zien en de aanval en verdediging inzetten. De slapende, dromende denkgeest zal de aangeboden Liefde niet herkennen er bang voor zijn en zich er van afkeren.  De ontwakende denkgeest zal aarzelen en tussen de periodes van afkeer, toenadering zoeken en willen horen en leren van de ontwaakte denkgeest die met eindeloos geduld vanuit de Waarheid de blijde boodschap van Vrijheid en Verlossing door zal blijven geven tot de hele denkgeest is ontwaakt en terug herinnerd in God, in Liefde.

De ontwaakte denkgeest die nog rondloopt in het geprojecteerde hologram, zal niet op zoek hoeven te gaan naar denkgeest die wil ontwaken, en eraan toe is zich te herinneren wat hij werkelijk is. De bereidwillige denkgeest zal aangetrokken worden door de ontwaakte denkgeest en de schijnbaar in eerste instantie speciale ontmoeting binnen het hologram, zal door deze bereidwilligheid de andere functie krijgen, namelijk van het zich terug herinneren door middel van ware vergeving van de ontwakende denkgeest in God, Liefde.

De schijnbaar aparte en afgescheiden delen van de denkgeest zullen versmelten tot één en terugkeren in God, in Liefde.
Dit is de enige werkelijke functie van elke speciale ontmoeting binnen het hologram van deze virtuele wereld.

 


1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: