TIP

Gary Renard weer in Nederland van 27 t/m 29 mei.

 

Mastery of Your Life lezing

 

In de lezing geeft Gary een totaaloverzicht van Een Cursus in Wonderen, waaronder een uitleg van wat het is, waar het over gaat en hoe het ontstaan is. Het is een cursus in Vergeving, maar niet het traditionele concept van Vergeving. Het is een Vergeving waarin de medemens wordt gezien als totaal onschuldig, heel en compleet.
 


De introductie van Een Cursus in Wonderen

·         “Nothing Real can be threatened”. This is Spirit, immortal and invulnerable. It cannot be touched by the world and is totally fearless. It is perfect love.

·         Then the Course says : “Nothing unreal exists”. That applies to anything that is not perfect oneness with God.

·         Then it says: “Herein lies the peace of God”. This is the goal that our spirituality is directed toward.

Gary zal verhalen uit zijn eigen leven delen hoe hij de Cursus toepast in zijn leven met als hoofdthema’s Vergeving en hoe het ego te ontmaskeren.

De meest waardevolle kennis die je kunt verwerven om je ware zelf te herkennen!

Praktische informatie
 

Mastery of your Life lezing met Gary Renard

27 mei 2011: 20.00 – 22.30 uur

Taal: Engels

Locatie: Pim Jacobs Theater, Maarssen

Voor meer informatie en reserveringen: www.blizevents.com of +31 (0)35 888 4628

 

 

 

 

 

Your Identity of Perfection workshop

De bestsellerauteur van De Verdwijning van het Universum en Jouw Onsterfelijke Werkelijkheid en zijn aankomende nieuwe boek De Liefde Heeft Niemand Vergeten. Gary Renard vertelt op een manier – zoals niemand ooit eerder heeft gedaan – hoe je meester kunt worden van de ervaringen van je eigen leven.


Uiteindelijk kun je je eigen identiteit en perfectie creëren en werkelijk bevrijd worden van je onware ideeën over tekort, beperkingen en de dood. Er worden specifieke technieken onderwezen, die van onschatbare waarde zijn. Je kunt deze de rest van je leven gebruiken om je ego te ontmaskeren en je werkelijke realiteit te ervaren als onsterfelijke, onkwetsbare ziel. Hiervoor zal Gary een meditatie leiden en een vergevingsoefening doen.

In dit seminar zal Gary je meenemen op een weg door je illusies van tijd en ruimte waarbij je terug komt in de Realiteit, die perfecte Liefde is – een alomvattende liefde die Perfect is: onschuldig, smetteloos, onsterfelijk, onkwetsbaar en tot het einde der tijden zonder angst. Echte liefde, die van nature Goddelijk is, moet ervaren worden, omdat het niet uit te drukken is in woorden.

Onderwerpen die aan bod komen:


Vergeving

Je los te maken van je Ego – wat betekent dat?

Onware ideeën van jezelf

Je ware identiteit van perfecte liefde

Hij vertelt diverse verhalen over zijn eigen leven en hoe hij de lessen van Een Cursus in Wonderen zelf heeft toegepast. Je wordt je bewust van de schijn (waaronder de illusie dat je afgescheiden bent van de bron) en zult je werkelijke aard consequent herkennen.


Tijdloos, leeftijdloos Zijn. Perfecte eenheid met de bron. Een ervaring van je ware aard. Dit is wat Gary het Eindeloze Nu noemt – een ervaring die voor ons allen binnen handbereik is door de eenvoudige daad van het verbinden met de bron. Hij nodigt je uit om moedig de oude gewoonten van het ego af te leren en het leven in eeuwige harmonie te ervaren en het menselijk leven te benutten.

Kom en ontwaak van je valse zelf!

Praktische informatie
 

28-29 mei 2011: 10 – 17 uur

Taal: Engels

Locatie: Pim Jacobs Theater, Maarssen

Voor meer informatie en reserveringen: www.blizevents.com of +31 (0)35 888 4628

 

 

gary-renard1

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: