Happy End…

Iedereen in mijn leven is een helper, een helper dieper de afscheiding in of een helper naar Huis. Of ik identificeer mij volledig met de droomfiguur die vanuit egodenkgeest is geprojecteerd, en mij daardoor het slachtoffer doet lijken van een krankzinnige wereld van aanval en verdediging eindigend in de grote sloscene: de dood. Of ik neem mijn plaats in van waarnemer die ziet dat wat ik denk te zien, projecties zijn met als doel afscheiding. Als waarnemer, als denkgeest kan ik de keuze maken, voor angst of voor Liefde.

Kies ik voor Liefde dan zal ik zien dat alle zogenaamde personen, dingen en de ontmoetingen daarmee een film is die mijn blokkades laat zien die ik, in de hoedanigheid van het ego, opgeworpen heb voor het bewustzijn van de aanwezigheid van Liefde.

Dan kan ik de keuze maken deze blokkades, deze gedachtes van angst los te laten aan de Heilige Geest/Jezus te geven en te vergeven.

En zo kan het dan zijn dat ik plotseling mezelf zie in een theaterzaal, waar het doek op gaat en alle acteurs alle zogenaamde rollen, personen die in mijn leven een rol hebben gespeeld, de schurken en de niet schurken, de helden, de winnaars, de verliezers, de zielige, de handige, de onhandige, de gluiperige, de achterbakse, de knappen de lelijken, de grappige, de sterken, de zwakken, de zieken, de gezonden, de koppige, de makkelijken, de sukkels, de slimmerikken, de zielige, de dappere, de hoofdrollen en de bijrollen, alle projecties, een diepe buiging maken in één groot vergevingsgebaar dat ik in ontvangst neem met een groot wederzijds applaus van dankbaarheid. Het doek valt;  Ik rust in God…

Amen

 

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: