And now for something completely different…

Hé als Jezus de kruisiging al niet als ‘werkelijk’ ervoer, en er iets heel anders mee bedoelde, waarom moet ik dat dan zonodig wel blijven volhouden en er zo’n drama van maken? En om dat blije feit te vieren doen we het ‘feestje’ op Golgotha nog een keertje over en nu een ‘beetje’ anders:  (Rogier heeft er op zijn blog ook over geschreven in het Engels dus voor de liefhebbers: http://www.xanga.com/RogierFvV )

 

3 reacties
 1. Anonymous zei:

  Ha Annelies,Eindelijk gelukt, vriendin was ik al, maar nu is het echt!Ja wat is waar? Ik kon niet met mijn eigen naam Therese inloggen, dus nu maar de naam van mijn tweelingzusje en ik, zoals we heel lang geleden heettten.Ik ga ook nog een vieootje plaatsen van een spelletje met jongste kleinzoon Sam, ook één  van een tweeling. Lees alles wat je schrijft met heel veel plezier en om dan geen friend te worden, nee, ik moet het ook in een vorm gieten. Ben inmiddels bezig met een stuk over Ernstige ziekte van je partner en de Cursus. Best al ver gevorderd. Therese.

  Like

 2. Ha Therese,Leuk nog een Liesje erbij Ik ben heel benieuwd naar dat ervaringsverhaal van je over ernstige ziekte van je partner en de Cursus. Ga je dat ook op en eigen Xanga blog doen? Ik denk dat heel veel mensen geïnteresseerd zullen zijn in zo’n ervaringsverhaal..En dank je dat je ook op deze manier ‘vriendin’ bent geworden.Annelies

  Like

 3. Anonymous zei:

  @liesje56knegt – Ja op mijn eigen xanga blog. Lijkt me  de best plek.Therese.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: